Vastberaden CF te verslaan

MUCO
INTERNET
MEDIA
FOTO’S
PROMOTIE

1. MUCO
Muco is het lieve, dappere aapje dat vecht voor mensen met CF.

Levensbelang
De opbrengst van de verkoop van Muco knuffel apen is bestemd voor nader wetenschappelijk onderzoek naar Cystic Fibrosis (taaislijmziekte/ CF).
Dus hoe meer Muco knuffel apen er verkocht worden, hoe groter het bedrag wordt voor de realisatie van nader wetenschappelijk onderzoek.Tevens betekent elke verkochte Muco knuffel aap extra aandacht voor Cystic Fibrosis. Dit is letterlijk van levensbelang, omdat Cystic Fibrosis tot op heden een ongeneeslijke ziekte is.

Mascotte
Muco is dé mascotte van de Stichting Muco & Friends Muco is zeer kindvriendelijk.
Hij is van uitstekende kwaliteit. De aap is 48 cm groot. Hij voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen. Muco kan zo de wasmachine in om gewassen te worden. Muco is voorzien van het Muco & Friends (M&F symbooltje) onder elk rechtervoetje.

Echtheid
De aanwezigheid van het M&F logo borgt dat u een originele Muco-Knuffel-Aap heeft aangeschaft!

Happy Horse
Muco knuffel apen zijn speciaal door Muco & Friends in samenwerking met Happy Horse ontwikkeld om te dienen als dé mascotte voor de Stichting.

2. INTERNET

De website Stichting Muco & Friends
Op de website vindt u alle informatie over de Stichting Muco & Friends en over onze activiteiten.

Sociale media
- Facebook
- Instagram
- Twitter
- Blog

Internet is voor de Stichting Muco & Friends hét belangrijkste communicatiemiddel.
Op onze sociale media kanalen kunnen we berichten uitwisselen over ontwikkelingen ziektebeeld en onderzoeken, over lopende en komende acties en via deze kanalen onderhouden we contact met lotgenoten en een ieder die geïnteresseerd is in CF en onze activiteiten.
Ook brengen we geregeld producten uit onze kadowinkel onder de aandacht om geld te kunnen genereren voor de twee lopende wetenschappelijk onderzoeken.

3. MEDIA
Om onze acties en bezigheden bij een groter publiek kenbaar te maken sturen we naar de media regelmatig persberichten.

4. FOTO'S
We maken geregeld gebruik van fotomateriaal. Zo prijzen we in de kadowinkel Happy Horse onze producten aan. Maar ook kunnen we laten zien waar onze producten zoal aftrek vinden of aandacht krijgen. Een foto van de koning met een van onze Muco knuffel apen helpt ons bijvoorbeeld enorm om publiciteit te genereren voor CF en de Stichting Muco & Friends. Een andere foto, die van de MH17 ramp ging de hele wereld over.

5. PROMOTIE
Stichting Muco & Friends hecht veel waarde aan het vergroten van de naamsbekendheid en waardeert de inzet en betrokkenheid van een ieder die zich inzet om CF onder de aandacht te brengen.  

 

 

 CONTACTFORMULIER 

Het contactformulier is bedoeld om vragen en/of opmerkingen door te kunnen geven aan de Stichting Muco & Friends. Dit kunnen vragen zijn van uiteenlopende aard.