VERGROTEN NAAMSBEKENDHEID, BETROKKENHEID EN INZET
Stichting Muco & Friends hecht veel waarde aan het vergroten van hun naamsbekendheid en waardeert de inzet en betrokkenheid van een ieder die zich inzet om CF onder de aandacht te brengen. Om de aandacht voor de noodzaak van onderzoeken naar ontstaan en genezing van CF en de naamsbekendheid van de Stichting Muco & Friends te vergroten, gebruiken we de volgende communicatiemiddelen:

COMMUNICATIEMIDDELEN INTERNET
Website
De website De Stichting Muco & Friends
Op de website vindt u zo uitgebreid mogelijk alle informatie over de Stichting Muco & Friends en over onze activiteiten.

Sociale media
- Facebook
- Instagram
- Twitter

Internet is voor de Stichting Muco & Friends hét belangrijkste communicatiemiddel. Op onze sociale media kanalen kunnen we berichten uitwisselen over ontwikkelingen ziektebeeld en onderzoeken, over lopende en komende acties en via deze kanalen onderhouden we contact met lotgenoten en een ieder die geïnteresseerd is in CF en onze activiteiten. Ook brengen we geregeld producten uit onze kadowinkel onder de aandacht om geld te kunnen genereren voor de twee lopende wetenschappelijk onderzoeken.

PERS & MEDIA
Om onze acties en bezigheden bij een groter publiek kenbaar te maken sturen we naar de media regelmatig persberichten.

DE KRACHT VAN FOTO'S
We maken geregeld gebruik van fotomateriaal. Zo prijzen we in de kadowinkel onze producten aan. Maar ook kunnen we laten zien waar onze producten zoal aftrek vinden of aandacht krijgen. Een foto van de koning met een van onze Muco apen helpt ons bijvoorbeeld enorm om publiciteit te genereren voor CF en de
Stichting Muco & Friends. Een andere foto, die van de MH17 ramp
ging de hele wereld over.  

 

 

 CONTACTFORMULIER 

Het contactformulier is bedoeld om vragen en/of opmerkingen door te kunnen geven aan de Stichting Muco & Friends. Dit kunnen vragen zijn van uiteenlopende aard.

AANMELDFORMULIER
Het aanmeldformulier is bedoeld om je aan te melden als vrijwilliger, sponsor of om een actie aan te melden.
KOOP EEN MUCO KNUFFEL AAP!

Inmiddels communiceren dagelijks vele duizenden kinderen over de hele wereld met Muco, dé mascotte van de Stichting Muco & Friends

Hieronder kunt u naar het:

- Contactformulier - Aanmeldformulier