DONEER EEN AAP!!!
Het team van Shirley 4CF heeft samen met
Stichting Muco & Friends een leuke actie opgezet, namelijk "DONEER EEN AAP" het doel is om onze apen uit te gaan delen aan kinderen die opgenomen liggen in het ziekenhuis.
Help u ons mee om zoveel mogelijk apen uit te delen?

Doneer €10,- voor een hele aap of €5,- voor een symbolische halve aap.

Kinderen met taaislijmziekte, maar ook met andere ziektes, liggen te vaak in het ziekenhuis. Een kind hoort te spelen, niet in het ziekenhuis te liggen. Daarom komen wij in actie. We kunnen helaas de kinderen niet beter maken, maar we kunnen de tijd in het ziekenhuis wel leuker maken. Dit kunnen wij helaas niet alleen! Daarom vragen wij uw hulp. We willen zoveel mogelijk apen gedoneerd krijgen om uit te gaan delen op de kinderafdelingen door het hele land.
U tovert een glimlach op het gezicht van een ziek kind en.... u ondersteunt het onderzoek

"Helpende handen om CF te genezen"

Wij hebben alle kinderen van het Sophia kinderziekenhuis en het Wilhelmina kinderziekenhuis al blij kunnen maken met een prachtige knuffelaap! Maar er zijn nog veel meer ziekenhuizen waar zieke kinderen liggen, die willen wij ook graag een glimlach op hun gezicht bezorgen. Daarom sparen we door om onze mooie zachte knuffelapen uit te delen aan kinderen die in het ziekenhuis liggen.

Maar om dit allemaal te kunnen doen, hebben wij uw hulp hard nodig! Klik hieronder op de doneeraap voor een donatie.

De apen kosten € 10 per stuk, kleinere donaties zijn natuurlijk ook welkom, meerdere kleine donaties samen zorgen ook weer voor een hele aap!

Plink (useplink.com)

Helpt u ons mee om de kinderen in het ziekenhuis een knuffel te kunnen geven?
Mocht u zakelijk een grotere hoeveelheid apen willen doneren, neem gerust contact met ons op!

Stichting Muco & Friends is in het bezit van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) status, die door de Belastingdienst wordt afgegeven.
Dit betekent dat Muco & Friends geen winstoogmerk heeft en zich inzet voor het algemeen belang. Muco & Friends voldoet dan ook aan de volgende eisen die de Belastingdienst stelt.