Your support is vital for CF patients!

DONEER EEN AAP!!!
Rond de zomervakantie gaat het team van Shirley 4CF samen met Stichting Muco & Friends onze apen uitdelen aan kinderen die opgenomen liggen in het ziekenhuis.
Help jij ons mee om zoveel mogelijk apen uit te delen?

Doneer €10,- voor een hele aap of €5,- voor een symbolische halve aap.

Kinderen met taaislijmziekte, maar ook met andere ziektes, liggen te vaak in het ziekenhuis. Een kind hoort te spelen, niet in het ziekenhuis te liggen. Daarom komen wij in actie. We kunnen helaas de kinderen niet beter maken, maar we kunnen de tijd in het ziekenhuis wel leuker maken. Dit kunnen wij helaas niet alleen! Daarom vragen wij jouw hulp. We willen zoveel mogelijk apen gedoneerd krijgen om uit te gaan delen op de kinderafdelingen door het hele land. Wij willen rond de zomervakantie de apen uit gaan delen aan de kinderen die in het ziekenhuis liggen.

Maar om dit allemaal te kunnen doen, hebben wij jouw hulp hard nodig! Klik hieronder op de doneeraap voor een donatie.

De apen kosten € 10 per stuk, kleinere donaties zijn natuurlijk ook welkom, meerdere kleine donaties samen zorgen ook weer voor een hele aap!

Plink (useplink.com)

Help jij ons mee om de kinderen in het ziekenhuis een knuffel te kunnen geven?

Mocht u zakelijk een grotere hoeveelheid apen willen doneren, neem gerust contact met ons op!

Stichting Muco & Friends is in het bezit van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) status, die door de Belastingdienst wordt afgegeven.
Dit betekent dat Muco & Friends geen winstoogmerk heeft en zich inzet voor het algemeen belang. Muco & Friends voldoet dan ook aan de volgende eisen die de Belastingdienst stelt.