Deze actie, opgezet door De Verrassingstas in samenwerking met Stichting Muco & Friends en stelt bedrijven in staat apen te sponsoren, die vervolgens worden gedoneerd aan ziekenhuizen en stichtingen die zich inzetten voor kinderen. De gehele opbrengst van de gedoneerde knuffelapen gaat  naar wetenschappelijk onderzoek naar CYSTIC FIBROSIS en mogelijke medicijnen die de progressie van deze ongeneeslijke ziekte tegen gaan.

Maatschappelijk betrokken door middel van een knuffelaap!

Vandaag de dag is het voor veel bedrijven een must om gezien te worden als “actief maatschappelijk betrokken”. Echter, de uitvoering daarvan blijkt soms lastiger dan gedacht. Hoe kunt u met uw bedrijf iets teruggeven aan de maatschappij? Graag brengen wij de volgende actie onder de aandacht.

Doneer een knuffelaap.

Op initiatief van de Verrassingstas, bestaat er sinds 2009 een echte mascotte de  CF - knuffelaap!
Een mooie zachte aap van 50 cm. groot.

Muco Monkey, het lieve mooie knappe dappere aapje wat vecht voor mensen met CYSTIC FIBROSIS !!!

De apen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin, zwart en oranje en kosten slechts € 8 per stuk, waarvan ongeveer de helft  bestemd is voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte
CYSTI
C FIBROSIS en mogelijke medicijnen die de progressie van deze ongeneeslijke ziekte tegengaan.

Als bedrijf koopt u niet zomaar een aap, maar u doneert deze ! Voor slecht € 8 steunt u niet één maar twee goede doelen!

U tovert een glimlach op het gezicht van een ziek kind en u geeft een CF patient een onderzoek! De aap wordt door ons bij een ziek kind gebracht die tijdens zijn/haar ziekte zo een extra vriendje krijgt.

U mag zoveel apen doneren als u wilt, er zijn er genoeg! Wij zorgen voor de distributie van de gedoneerde apen via officiële stichtingen die zich inzetten voor zieke kinderen. Wij zullen u op de hoogte houden van onze actie.

Op deze website vindt u informatie over de ziekte CYSTIC FIBROSIS, de reeds gedoneerde apen en de stichtingen waar de apen uiteindelijk heen gaan. Zo kunt u zien hoe uw gift terecht komt en wie deze actie steunen!

Uiteraard laat u graag aan de buitenwereld zien dat u met uw bedrijf sociaal betrokken bent in onze maatschappij. Als dank voor uw gift tonen we daarom uw bedrijfsnaam op de website onder "Gulle Gevers". Ieder donerend bedrijf wordt hier vermeld. 

Stuur ons een e-mail met uw gegevens en de gewenste donatie. Dan nemen wij contact met u op. U krijgt uiteraard een factuur van
Stichting Muco & Friends voor een juiste verwerking in de boekhouding.
 

 

 

 

Denk met uw hoofd, geef met uw hart!
 U kunt contact opnemen via de knop contact in de menubalk! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Doneer een aap

Aap in Actie is een onderdeel van Stichting Muco & Friends
en is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).